Aktivní léto v Dobré Vodě - sobota 4. 7. 2015

Vytisknout

Na organizaci Sportovního dne dne se podílelo 13 osob, z toho 7 členů Šumavských cest a dalších 6 kamarádů.

 

Již v pátek při předběžné prohlídce okruhu jsme zjistili, že některá stanoviště (byla vybrána už v dubnu) nevyhovují. Lebeda a jiný plevel způsobily, že byla neprůchodná. Nebylo zbytí, upravili jsme natištěné plánky a ráno v sobotu vyrazili znovu po trase (Honza dokonce i s kosou). Označovali, sekali, na jednotlivých stanovištích připravovali potřebné náčiní. Přitom jsme se i dobře bavili.

 

Vzhledem k vedru a množství dalších akcí na Šumavě jsme tipovali velmi nízký počet účastníků. Příjemně nás překvapilo, že okruhem a stanovišti prošlo celkem 14 lidí. Byly to především rodinky s dětmi a především děti, které nás překvapily svojí soutěživostí a chutí si vše vyzkoušet. Měli jsme z nich velkou radost a po zásluze jsme je v cíli odměnili.

 

Na večerní program se také proti očekávání dostavilo 22 lidí. Španělské lidové písně se líbily, jen maličko v průběhu produkce vázla komunikace hudební skupiny s publikem.

Skutečností je, že spolek Šumavské cesty je dobrá parta, která kdykoliv a kdekoliv drží pohromadě a nepřekvapí ji žádné překážky.

 

VM

Po více fotografií klikněte tady!

 

Saturday the 27th. Šumavské cesty o. s. | Home | Joomla 3 Templates Joomlaskins